Vind en boek een notaris

Vind de beste notaris om de hoek

  • Gegarandeerd de makkelijkste
  • Afspraken snel, online en in het weekend!
  • Direct een gratis oriĆ«ntatiegesprek
  • Voor notarissen, door notarissen

Het gemak van online afspraken

 

Special gemaakt voor en door het notariaat. 

24/7 afspraken direct in de agenda's van jouw notariaat. Precies op beschikbaarheid en altijd bij de collega met de gevraagde specialisatie. Op het internet word jouw notariaat super makkelijk gevonden. Online maken klanten gewoon zelf, waar je op kantoor zoveel tijd aan verloor: het maken en wijzigen van afspraken. Boekeennotaris is een initiatief van Lieke Altman.

Dé oplossing voor meer afspraken 

Boekeennotaris is de 24/7 oplossing, ontwikkeld vóór en dóór het notariaat, Klanten maken en wijzigen online hun afspraken. Je hebt meer afspraken en je hebt er geen omkijken naar. 

Jouw notariaat meld je geheel gratis en zeer eenvoudig aan. Na bevestiging stel je je eigen wachtwoord in en activeer je met een druk op de knop de afspraken module op je eigen website. Je stelt de beschikbaarheid en specialisme per medewerker in. Je bent binnen 7 minuten klaar. Bovendien krijg je direct een actieve vermelding op www.boekeennotaris.nl kado. Het platform waar bezoekers direct een afspraak maken met de notaris. Dat is uniek in heel Nederland. Elk notariaat dat actief is profiteert hier direct van mee. 

Meld je direct aan  

Wil je ook méér afspraken? Activeer via het aanmeldformulier gratis je eigen notariskantoor en profiteer direct van de voordelen. Aanmelden is veilig en snel: Meld je aan via het formulier en ontvangt een bevestigingsmail. Je checkt je gegevens en daarna activeer je eenvoudig je bedrijfsagenda's. Precies op de beschikbaarheid en diensten zoals jij het wilt. En vanaf dan maken klanten direct online afspraken met jouw notariaat. 

Staat jouw notariaat nog niet op www.boekeennotaris.nl of klopt er iets niet? Geen punt. Tijdens het aanmelden wordt jouw notariaat direct geregistreerd. 

 

 

Meld je direct aan

Wil je ook méér afspraken? Activeer hieronder gratis je eigen notariskantoor 

Staat je bedrijf nog niet op onze website?