Vind en boek een notaris

Vind de beste notaris om de hoek

  • Gegarandeerd de makkelijkste
  • Afspraken snel, online en in het weekend!
  • Direct een gratis oriĆ«ntatiegesprek
  • Voor notarissen, door notarissen

Meld u aan bij Boekeennotaris

24/7 afspraken direct in de juiste agenda's van uw notariaat. Precies op beschikbaarheid en altijd bij de collega met de gevraagde specialisatie. Klanten weten u supermakkelijk te vinden en regelen nu gewoon zelf waar u zoveel tijd aan verloor: het maken en wijzigen van afspraken.

Boekeennotaris is de 24/7 oplossing, ontwikkeld vóór en dóór het notariaat. Aanmelden is geheel gratis en eenvoudig. Na aanmelding worden uw agenda's gesynchroniseerd en de afspraken module wordt geactiveerd op uw website. Bovendien krijgt u een vermelding op www.boekeennotaris.nl kado. Waar bezoekers de juiste notaris vinden en direct een afspraak maken. Dat is uniek in heel Nederland. Als vergoeding betaalt u slechts €9,95 per afspraak. De eerste 10 afspraken krijgt u voor niets.

Aanmelden is veilig en snel. Meld u aan via het formulier. In de bevestiging email staat hoe u toegang krijgt en de agenda's kunt koppelen. Zodat bezoekers direct een afspraak kunnen maken in de agenda's van uw notariaat.

Wilt u ook meer afspraken? Meld u nu aan en profiteer direct van de voordelen

 

Hoe werkt het?

Stap 1: Meld u aan met het formulier

Via het formulier op deze pagina kunt u direct uw kantoor claimen. Vul u naam en het email adres van uw kantoor in en wij matchen dit tegen een bij op ons platform vindbare specialist. 

Is het kantoor nog niet vindbaar via ons platform? Geen probleem. Via ditzelfde proces wordt ook uw kantoor automatisch geregistreerd. 

 

Stap 2: Check uw email

Na het versturen van het aanmeldverzoek wordt naar het door u ingevulde email adres een mail verstuurd met een unieke link.

Deze link kunt u vervolgens gebruiken om een wachtwoord in te stellen, zodat u toegang krijgt tot het Boekeennotaris platform.

 

Stap 3: Vul uw gegevens aan

Zodra u uw wachtwoord heeft ingevuld zult u automatisch ingelogd worden in uw eigen omgeving. Hier kunt u alle informatie die over het kantoor beschikbaar is beheren. Denk hierbij aan contactgegevens, openingstijden, diensten en medewerkers. 

 

Stap 4: Nodig uw medewerkers uit

Afspraken via het Boekeennotaris platform kunnen direct in de agenda van een medewerker terrecht komen. Hiervoor dienen wel medewerkers aan uw kantoor gekoppeld te zijn. Maak medewerkers aan via het medewerker overzicht en deze zullen vervolgens automatisch een uitnodiging ontvangen op het ingevulde email adres.

 

Stap 5: Koppel een betaalmethode

U bent nu klaar om afspraken te ontvangen via het Boekeennotaris platform! Om u direct te laten profiteren van de voordelen, krijgt van ons als welkomspakket 10 afspraken cadeau. Zo staat u niks  in de weg om direct de vruchten van Boekeennotaris te plukken. Nu hoeft u er alleen nog zorg voor te dragen dat er een betaalmethode gekoppelt wordt, zodat u niet het risico loopt afspraken te missen door een te laag tegoed, wanneer dit welkomspakket op is. Meer informatie hierover is in het dashboard te vinden.

Meld je direct aan

Meld je aan bij het Boekeennotaris platform via het onderstaande formulier. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Staat je bedrijf nog niet op onze website?